Xtra-app: alles om tijd en geld te besparen in één app

Het leven wordt steeds duurder en we hebben het altijd druk-druk-druk. Daarom helpt de Xtra-app je tijd en geld te besparen, zonder dat je honderd verschillende apps op je telefoon nodig hebt. Want de Xtra-app, da’s alles in één: van voordelig winkelen en makkelijk bestellen tot gezond koken en sneller tanken. Ontdek hoe jij met de Xtra-app tijd en budget overhoudt voor wat je écht belangrijk vindt.

 

 

Een (gedeeld) boodschappenlijstje maken

In de Xtra-app maak je supervlot een digitaal boodschappenlijstje en deel je het met je vrienden, familie of huisgenoten. Je krijgt ook meteen alle kortingen te zien, waardoor je makkelijk prijzen kan vergelijken.

 

Maak je een Colruyt-boodschappenlijstje? Dan kan je dat automatisch ordenen volgens de indeling van je favoriete Colruyt-winkel. Bovendien zie je op voorhand het geschatte totaalbedrag, zodat je niet voor verrassingen komt te staan aan de kassa.

 

Nog meer tijd besparen? Met de Xtra-app kan je ook online boodschappen doen. Maak je Collect&Go-lijstje in de app en kom je bestelling halen wanneer jij wil.

 

Winkelen volgens jouw levensstijl

Wil je een tijdje geen alcohol drinken, heeft je kind een voedselallergie of eet je partner vegetarisch? In de Xtra-app stel je heel eenvoudig je voedingsvoorkeuren in, zodat je altijd weet of een bepaald product aan alle eisen voldoet.

 

Dankzij de productscanner in de Xtra-app hoef je geen uren meer bezig te zijn met etiketten ontcijferen. Je scant met je smartphone de barcode van een product en krijgt vanzelf alle productinfo te zien, waaronder ook de Eco-score en Nutri-Score.

 

Punten sparen voor het milieu

Koop je vaak producten met Eco-score A of B? Goed bezig! De Xtra-app beloont duurzaam consumeren met punten die je kan inzetten voor een van de milieuprojecten van Colruyt Group.

 

Veilig betalen met je gsm

Portefeuille vergeten? Geen probleem! En ook paniekerig zoeken naar je klantenkaart is verleden tijd. Met de Xtra-app laat je gewoon je QR-code scannen aan de kassa en je hebt in één beweging betaald en alle klantenvoordelen gekregen. Je digitaal kasticket of garantiebewijs vind je achteraf netjes terug in de app.

 

Zo activeer je de betaalfunctie

 

Je uitgaven binnen budget houden

Geef je toestemming, dan kan je in de Xtra-app ook makkelijk je uitgaven bijhouden. Zo helpt de app je besparen op je boodschappen. Je kan je uitgaven per maand of per categorie bekijken, zoals je zelf wil.

 

Gezond en lekker koken

Inspiratie nodig voor je weekmenu? In de Xtra-app vind je duizenden originele, gezonde recepten. Scrol door het aanbod of zoek op een specifiek ingrediënt. Ook handig: je voegt de ingrediënten in één klik toe aan je boodschappenlijstje.

 

Je thuisapotheek aanvullen

Verkouden? Extra vitaminen nodig? Via de Xtra-app bestel je supermakkelijk alle apotheekproducten van Newpharma.

 

Sneller en voordelig tanken

70% van de tankstations en laadpunten van DATS24 ligt naast een winkel van Colruyt Group. Je vindt ze allemaal terug in de Xtra-app. Bovendien tank je sneller dan ooit, want je betaalt automatisch via de app.

 

Download de Xtra-app

In de Xtra-app vind je alle merken van Colruyt Group onder één dak. Staat de app nog niet op je smartphone? Download hier de Xtra-app.