Partners

Met Xtra heb je automatisch toegang tot alle kortingen en tijdelijke acties van heel wat winkels en webshops. Ontdek de specifieke voordelen van al onze partners of vind een winkel in je buurt.

Ontdek onze partners in ...

Voeding

Colruyt Laagste Prijzen

De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Bij Colruyt winkel je aan de laagste prijzen, voor elk product, op elk moment. Je winkelt er op een efficiënte manier, en zo win je tijd.

Bio-Planet

Echt goed.

Hou je van duurzame, evenwichtige en lekker pure voeding? Dan ben je bij Bio-Planet aan het juiste adres! Bio-Planet kiest producten met zorg; alleen wat met respect voor mens en milieu gemaakt is, komt in ons assortiment.

Okay

Snel, goedkoop en makkelijk.

Bij Okay doe je snel je dagelijkse boodschappen. Okay garandeert de laagste prijzen in de buurt en biedt een ruim assortiment met veel verse producten.

Collect&Go

Wij doen de boodschappen voor jou.

Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group. Jij bestelt online bij Colruyt en Bio-Planet en onze medewerkers zetten je boodschappen klaar.

Spar

Jouw gezellige buurtwinkel

Bij Spar stellen we ons assortiment met liefde samen. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze winkelrekken. In de versafdeling vind je stuk voor stuk kwaliteitsvolle producten voor een scherpe prijs.

Sneller en eenvoudiger winkelen?

Haal meer uit je Xtra dan korting

  • Sneller en makkelijker betalen en tanken
  • Promo's en info op basis van jouw voorkeuren
  • Je lijstjes, kastickets en waardebonnen op één plaats

Kind en vrije tijd

DreamLand

Pak je dromen uit

Kinderen en families inspireren om samen plezier te beleven, dat doet DreamLand al meer dan 40 jaar. Ons uitgebreid assortiment speelgoed, schoolartikelen, cadeautjes, tuinmeubelen, buitenspeelgoed, ... bieden we aan tegen scherpe prijzen, zowel in de winkel als in de webshop.

Dreambaby

Alles voor toekomstige ouders en hun baby.

Elke dag het allerbeste voor jou en je baby. Daarvoor staat babyspecialist Dreambaby. Met persoonlijk advies, een unieke geboortelijstservice, het toffe huismerk Dreambee en een compleet assortiment voor baby’s tot 2,5 jaar én toekomstige ouders.

Mobiliteit

DATS 24

Energie voor thuis, onderweg en op het werk

Bij DATS 24 tank je altijd aan voordelige prijzen. De brandstofspecialist van Colruyt Group onderscheidt zich met een groen en duurzaam beleid. 70 % van de tankstations ligt bovendien naast een winkel van Colruyt Group. Zo spaar je tijd en kilometers.

Gezondheid

Newpharma

Jouw apotheek, altijd bij de hand

Newpharma is de online apotheek van Colruyt Group. Krijg toegang tot meer dan 40.000 apotheek- en parafarmaceutische producten en het hele jaar door speciale aanbiedingen. Draag zorg voor je gezondheid dankzij de expertise van zijn apothekers

Beleving

Colruyt Group Academy

Boeiende en eigentijdse workshops

Colruyt Group Academy biedt inspiratie en beleving aan voor jong en oud. Laat je verrassen door het aanbod (kook)workshops, tastings en Tips&Talks-lezingen, digitaal of in één van de 10 Academy's over heel België.

Er is altijd een partner in je buurt