De leukste last minute cadeaus bij onze partners

Winkels in en uit voor je kerstinkopen en -cadeaus? Niet nodig! Er zijn voldoende alternatieven en we helpen je graag een handje. We selecteerden enkele leuke lastminute-geschenken van bij onze partners!
 

Een cadeaubon bij DreamLand: altijd een goed idee


Weet je niet wat kiezen voor de jongste telg van de familie? Met een cadeaubon doe je nooit iets mis. Of het nu voor sinterklaas, kerstmis of een goed rapport is. In de winkel of via de webshop van DreamLand vindt elk kind (en ouder) wel iets leuks. Een cadeaubon is trouwens ook erg handig om te sparen voor een groter stuk speelgoed, een game-console of een smartphone.

 

Waardebonnen laad je eenvoudig op in de Xtra-app.
Zo heb je ze altijd bij. Om ze te gebruiken toon je gewoon je QR-code aan de kassa.


Doe een belevenis cadeau


Je kerstcadeau toch liever online bestellen? Op de website van Colruyt Group Academy kan je kiezen uit meer dan 100 workshops, tastings en webinars. De ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen, bij te leren, nieuwe dingen te proeven en om gewoon een leuke tijd te beleven. Bekijk het aanbod van Colruyt Group Academy  of bestel meteen een cadeaubon.


Zeg het met een geschenkmand van Bio-Planet


Wil je graag eens uitpakken bij vrienden of familie? Dat kan! Ga langs bij je dichtstbijzijnde Bio-Planet-winkel en stel een cadeaumand samen met biologische of lokaal geteelde producten. Origineel én milieuvriendelijk!


Ga voor klassewijnen van Colruyt


Heb je een wijnliefhebber in de familie of vriendenkring? Dan hoef je niet ver te zoeken voor een ideaal cadeau. Maak die persoon blij met een goede klassewijn van Colruyt. Kies online uit meer dan 800 wijnen voor elk budget en haal je bestelling af in de dichtstbijzijnde Colruyt-winkel.