Gedeelde boodschappenlijst in de Xtra-app: zo werkt het

We heard you! Veel trouwe Xtra-app-gebruikers waren al langer vragende partij, en nu is het zover: je kan je boodschappenlijst delen met je familie, vrienden en wie je maar wil via de Xtra-app. In dit artikel vertellen we je stap voor stap hoe je dat doet.

 

Stappenplan: je boodschappenlijst delen

1. Ga naar ‘Lijstjes’ en kies het boodschappenlijstje dat je wil delen.

 

Weet je nog niet hoe je een boodschappenlijstje maakt in de Xtra-app? Check dan eerst het stappenplan voor een winkellijstje in de Xtra-app.

 

2. Klik op het icoon om te delen.

3. Klik op ‘Lijstje delen’.

4. Kies zelf met wie je je boodschappenlijstje wil delen en hoe. Je kan je boodschappenlijst delen via WhatsApp, mail, een berichtje…

 

5. De persoon met wie je je boodschappenlijstje wil delen, ontvangt een link. Als de persoon die opent, gaat hij of zij automatisch naar de Xtra-app om de uitnodiging te accepteren. Het gedeelde boodschappenlijstje verschijnt daarna tussen eventuele andere boodschappenlijstjes.

 

Winkelen met een gedeelde boodschappenlijst

Hét grote voordeel van winkelen met een gedeelde boodschappenlijst? Je hebt altijd voor iedereen alles bij. Je kan je online boodschappenlijstje delen met wel 25 mensen, dus ruim genoeg voor je gezin, huisgenoten of grote vriendengroep. De enige vereiste is dat ze de Xtra-app op hun smartphone hebben staan en een account hebben.
 

Xtra-app nog niet gedownload? Dat kan hier.

 

Colruyt-boodschappenlijst delen

Let op! Als je zelf al een Colruyt-boodschappenlijst in de Xtra-app hebt en uitgenodigd wordt als deelnemer in een ander Colruyt-winkellijstje, wordt je eigen lijstje overschreven! Denk dus even goed na voor je de uitnodiging accepteert. 😉

 

De Xtra-app: nog zoveel meer

Je bent nu helemaal klaar om je boodschappenlijstje te delen, maar wist je dat je nog veel meer kan doen in de Xtra-app? Ontdek ook hoe je makkelijk je uitgaven checkt, mobiel betaalt of winkelt volgens je eigen voedselvoorkeuren.