Zorgeloos op vakantie dankzij je boodschappenlijst in de Xtra-app

Kijk je al uit naar een weekje aan het strand, een roadtrip door Europa of een exotische reis? Waar je ook naartoe gaat, een goeie voorbereiding zorgt voor extra veel vakantieplezier. Met Lijstjes in de Xtra-app bereid je je vakantie tot in de puntjes voor: van je boodschappenlijstje over je to-do-lijstje tot een lijst vol straffe bezienswaardigheden op je bestemming.
 

Je boodschappenlijstje altijd bij de hand

Hou je Xtra-app altijd dichtbij tijdens je vakantievoorbereidingen, want je maakt er gemakkelijk je boodschappenlijstje mee. Is de zonnecrème bijna op? Scan de flacon om hem toe te voegen aan je vakantie-boodschappenlijst. Denk je tijdens het koken aan iets dat je nog moet kopen? Smartphone bovenhalen, Xtra-app openen, het item aan je boodschappenlijst toevoegen en … zorgeloos verder kokerellen. De Xtra-app is trouwens veel méér dan een boodschappenlijst-app: je kan er mobiel mee betalen, je uitgaven checken en punten sparen voor het milieu. Maar je kan er ook andere lijstjes meemaken, zoals eentje met je to-do’s.
 

Vakantie-to-do’s: wat moet je nog regelen?

Bij een vakantie kom altijd wel wat administratieve regelingen kijken. Heb je beslist naar waar je gaat? Dan moet je misschien nog je verblijf boeken, je vervoer organiseren en misschien ook al een trip naar een must see in de buurt plannen. Maak een tekstlijstje aan in de Xtra-app en som alle to-do’s netjes op. Heb je een taak uitgevoerd? Dan vink je die af. Zo hou je een handig overzicht van wat er al gebeurd is en wat je nog moet ondernemen om zorgeloos op vakantie te vertrekken.
 

Tekstlijstje met uitstapjes

Ten slotte kan je ook een lijst aanleggen met de strafste bezienswaardigheden van je bestemming. Kies bij Lijstjes voor een tekstlijstje en begin al maar te dromen van prachtige uitzichten, sfeervolle dorpjes en heerlijke culinaire belevenissen. De app van Xtra wordt je trouwe reisgezel die je zowel bij de voorbereidingen als tijdens de reis zelf helpt. We wensen je een fijne vakantie!
 

Download de Xtra-app