Maak je zomer makkelijker met de Xtra-app

Of het nu gaat om heerlijk zomers koken of je reisapotheek vullen, samen je winkellijstje voor de festivals maken of een gezellige barbecue organiseren: de Xtra-app maakt je zomer ongetwijfeld makkelijker. Download de app, en ontdek het zelf!

 

Maak samen je boodschappenlijstje

In de Xtra-app maak je supermakkelijk een digitaal boodschappenlijstje en deel je het met vrienden, familie of huisgenoten. Organiseer je een barbecue? Dan kan iedereen z’n favoriete stuk vlees of veggie variant op het lijstje zetten. Samen naar een festival? Maak een gedeeld campinglijstje zodat je niks in je kar vergeet te leggen. (Lees: zodat je zeker genoeg potten choco bij hebt. 😉)

 

Al je kastickets verzameld

Kasticket kwijt? Da’s verleden tijd met de Xtra-app! Wanneer je je QR-code aan de kassa laat scannen om te betalen, houdt de app automatisch je kasticket bij.

 

Lekker makkelijke recepten

Op zoek naar frisse zomerkost? In de Xtra-app vind je talloze gezonde, makkelijke recepten. Je kan op een specifiek ingrediënt zoeken, of laat je inspireren door het ruime aanbod. Genoten van het nieuwe gerecht? Sla het recept dan zeker op in je favorieten, zo vind je het altijd makkelijk terug.

 

Shop alles voor je reisapotheek

Via de Xtra-app shop je meer dan 40.000 apotheekproducten van Newpharma. Van aspirine tot zonnecrème: je vindt er alles om zorgeloos op reis te vertrekken.

 

Download de Xtra-app

De Xtra-app heeft alles om er een heerlijke zomer van te maken. Staat de app nog niet op je smartphone? Download hier de Xtra-app.