Bouw een spectaculair themafeestje met Xtra

Of het nu is om de donkere najaarsdagen wat lichter te maken of om ten volle te genieten van het voorjaar: themafeestjes zijn altijd een goed idee. Wil jij een onvergetelijk feestje organiseren? Met Xtra haal je alles wat je nodig hebt gemakkelijk in huis.

 

Maak gemakkelijk je boodschappenlijst

Met de Xtra-app kan je gemakkelijk een boodschappenlijstje samenstellen voor je themafeestje. Denk aan bordjes, bestek, slingers en lekker eten, natuurlijk! Je vindt alle benodigdheden in de winkels van onze partners.
 

Perfect verkleed met Dreamland 

Niks zo leuk als je eens volledig te laten gaan in je thema-outfit. Ga je voor griezelig of net heel schattig? Bij Dreamland vind je tal van outfits die jou (en je gezin) laten schitteren op je feestje. 

 

Eet smakelijk én verantwoord

Heb je vrienden met voedselallergieën of intoleranties? Geen zorgen! Xtra helpt je vlot producten te vinden die bij elk dieet passen. Dat doe je door in de Xtra-app je voedingsvoorkeuren in te stellen. Je kan tijdelijk die van je gasten toevoegen, zodat je zeker de juiste ingrediënten meebrengt.

Bovendien kan je met Xtra punten scoren bij het milieu door duurzame keuzes te maken. Let bij het kiezen van snacks op de Eco-score, zodat je feestje niet alleen leuk, maar ook milieuvriendelijk is.

 

Snel en simpel betalen

Passeer sneller langs de kassa door te kiezen voor mobiel betalen via Xtra. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar het maakt je winkelervaring ook nog eens een stuk gemakkelijker. Lees hier hoe je deze functionaliteit instelt  of check onze tips om veilig mobiel te betalen.
 

Hou je uitgaven in de gaten

Met de Xtra-app kan je gemakkelijk je uitgaven bijhouden. Zo weet je precies hoeveel je themafeestje je gekost heeft. Lees hier onze tips voor je uitgavenoverzicht. Wil je graag besparen op wat je uitgeeft? Lees dan hier het interview met budgetcoach Budget Brunette.

 

Download de Xtra-app

Staat de Xtra-app nog niet op je smartphone? Da’s geen probleem: je kan ‘m hier downloaden. Veel winkelplezier!